»Tidligere var der mange forskellige læger, som visiterede i vores afdeling. I dag har vi samlet indsatsen på færre hænder og dermed opnået en større ensartethed i måden, vi tilgår henvisningerne på,« siger Niels Tønder, cheflæge, Kardiologisk Afdeling, Nordsjællands Hospital. 

Region Hovedstaden: Læger skal have mere hjælp til afviste henvisninger Hospitalsafdelinger i Region Hovedstaden vil fremover blive mødt af flere krav til den måde, de afviser henvisninger fra almen praksis på. Lægeformand glæder sig over et øget fokus på området. Men skal det for alvor batte noget, kan tiltaget ikke stå alene, lyder det.

Praktiserende læger i Region Hovedstaden skal i højere grad have hjælp til at komme videre, når deres henvisninger til den sekundære sektor afvises og sendes retur.  Jeg sidder med markant flere patienter end tidligere, som jeg ikke ved, hvordan jeg skal komme videre med Peter Reistad, formand, PLO Hovedstaden Sådan lyder det nu fra Region Hovedstaden, der har besluttet at udbrede en række initiativer fra Nordsjællands Hospital til resten af regionen. Konkret betyder de nye tiltag, at hospitalslæger fremadrettet altid...

Prøv Dagens Medicin gratis i 14 dage*

Du får fri adgang til alt vores indhold og vores daglige nyhedsbrev tilsendt i 14 dage.

Efter 14 dage fortsætter prøveabonnementet som et alm. betalingsabonnement, med mindre du opsiger forinden.

*Som læge/stud. med. er det digitale abonnement på Dagens Medicin helt gratis

Køb abonnement