PLO overhaler Lægeforeningen indenom i diskussion om lægers uafhængighed Praktiserende Lægers Organisation lancerer fem punkter, hvor reglerne for samarbejde med industrien skal strammes og kommer dermed før en udmelding fra Lægeforeningens interne arbejdsgruppe.

Spørgsmålet om lægers uafhængighed af medicinal- og medicoindustrien står de kommende måneder højt på dagsordenen i både Lægeforeningen og Sundhedsministeriet, der begge har varslet et udspil til strammere regler. Men blot få dage efter det første møde i Lægeforeningen, og selvsamme dag som Sundhedsminsiteriets arbejdsgruppe første gang er samlet, melder Praktiserende Lægers Organisation offentligt ud med fem anbefalinger til, hvor grænserne fremover bør trækkes. Og det er ikke noget tilfælde, forklarer PLO-formand Henrik Dibbern. »I PLO er vi rigtig glade for,...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind