Opdivo skal testes i yderligere syv indikationer Et nyt samarbejde skal undersøge lægemidlet Opdivo i kombination med eksperimentelt præparat til behandling af fem forskellige tumortyper og syv potentielle indikationer.

Et nyt samarbejde mellem de to lægemiddelvirksomheder Bristol-Myers Squibb og Nektar Therapeutics har set dagens lys.  Samarbejdet har til formål at undersøge, om kombinationen af Bristol-Myers Squibbs immunterapeutiske blockbuster Opdivo (nivolumab) og Nektar Therapeutics’ eksperimentelle lægemiddel NKTR-214 kan være nøglen til at behandle flere kræftformer.  Det skriver Bristol-Myers Squibb i en pressemeddelelse. Kombinationen af Opdivo og NKTR-214 skal testes på fem forskellige tumortyper og syv potentielle indikationer.  Opdivo tilhører klassen af PD-1-hæmmere, som virker ved at stimulere immunsystemet til at bekæmpe kræftceller. NKTR-214...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind