Ny professor: Kunstig intelligens skal være lægens nye supervisor, der kan give feedback 24-7
Martin G. Tolsgaard, speciallæge i gynækologi og obstetrik, begynder 1. januar i et femårigt professorat.

Ny professor: Kunstig intelligens skal være lægens nye supervisor, der kan give feedback 24-7 Martin G. Tolsgaard, der er speciallæge i gynækologi og obstetrik, er fra 1. januar 2023 ny professor på KU med fokus på klinisk uddannelse. Han vil skabe synergi mellem kunstig intelligens og læger.

​Martin G. Tolsgaard, speciallæge i gynækologi og obstetrik, er ny professor med særligt fokus på klinisk uddannelse. Han vil gøre kunstig intelligens til lægens nye feedbackmakker. Professoratet løber fra 1. januar 2023, og den tilhørende overlægestilling er tilknyttet både Afdeling for Graviditet, Fødsel og Barsel i Juliane Marie Centret på Rigshospitalet og CAMES (Copenhagen Academy for Medical Education and Simulation). Professoratet er forankret i Institut for Klinisk Medicin på Københavns Universitet. Målet med professoratet er ifølge Martin G. Tolsgaard at...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind