Ny budgetaftale i Region Hovedstaden sikrer 112 mio. kr. ekstra til sundhed
Regionsrådet i Region Hovedstaden var samlet for at forhandle om en budgetaftale for 2023.Foto: Region Hovedstaden

Ny budgetaftale i Region Hovedstaden sikrer 112 mio. kr. ekstra til sundhed Regionsrådet i Region Hovedstaden blev i går enige om et budget for det kommende år. Lange ventetider og mangel på arbejdskraft er blandt de store udfordringer i regionens sundhedsvæsen. Derfor afsætter regionen 112 mio. kr. til blandt andet psykiatrien og nedbringelse af ventelister.

I går mødtes Region Hovedstadens regionrådsmedlemmer for at indgå en aftale om regionens budget for 2023. Der var bred enighed omkring fordelingen af pengene til sundhedsområdet, og rådet har afsat godt 112 mio. kr. ekstra til området. Det skriver Region Hovedstaden i en pressemeddelelse. Pengene skal blandt andet gå til psykiatrien herunder børne- og ungdomspsykiatrien, hvoraf 30 mio. kr. afsættes i 2023 til at sikre hurtigere hjælp til børn og unge i psykiatrien. De efterfølgende år afsættes 35 mio. kr....

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind