Nordsjællands Hospital gør kardiologi til selvstændigt speciale Kardiologien kommer i højsædet på Nordsjællands Hospital med selvstændig afdeling. Specialeansvarlige overlæge Niels Tønder konstitueres som ledende overlæge for den nye kardiologiske afdeling.

Kardiologien er fra 1. april igen blevet en selvstændig afdeling på Nordsjællands Hospital. Niels Tønder konstitueres som ledende overlæge for den nye kardiologiske afdeling. Det skriver Nordsjællands Hospital i en pressemeddelelse. Ambitionen med selvstændiggørelsen af afdelingen er at skabe et mere fagligt miljø og tiltrække talenter inden for det kardiologiske speciale. Niels Tønder har gjort sig tanker om, hvordan de kan gøre Nordsjællands Hospital til et oplagt karrierevalg. »Vi kan tilbyde et fagligt udfordrende miljø, men for yngre kardiologer vil...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind