Ny følgegruppe laver anbefalinger om senfølger efter coronavirus
Det er vigtigt, at vi tager hånd om de mennesker, der har behov for en rehabiliteringsindsats efter COVID-19,« siger Helene Probst, konstitueret vicedirektør i Sundhedsstyrelsen.

Ny følgegruppe laver anbefalinger om senfølger efter coronavirus Sundhedsstyrelsen har oprettet en hurtigtarbejdende følgegruppe med fokus på senfølger efter coronavirus. Allerede i slutningen af september skal gruppen komme med anbefalinger til, hvordan personer med senfølger håndteres bedst.

Mens langt de fleste kan vende tilbage til deres almindelige hverdag, når de er raske efter et sygdomsforløb med coronavirus, er der nogle, der oplever senfølger som f.eks. åndenød, hjertebanken, smerter i muskler og led og koncentrationsbesvær. For at samle den eksisterende viden om senfølger, både herhjemme og internationalt, har Sundhedsstyrelsen oprettet en faglig følgegruppe for på den måde at blive klogere på, hvordan mennesker med senfølger efter COVID-19 bedst håndteres i sundhedsvæsnet. Medlemmerne af følgegruppen, der allerede har holdt...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind