Lars Ilkjær stopper som chef for karkirurgisk afdeling på AUH  Cheflægen for anæstesiologien overtager ledelsesansvaret for karkirurgien på Aarhus Universitetshospital. Stillingen som cheflæge for karkirurgien skal besættes senere på året.

Cheflæge Lars Folkersen, Hjerte-lunge-karkirurgisk afdeling på Aarhus Universitetshospital, har med omgående virkning overtaget funktionen som cheflæge for den karkirurgiske del af afdelingen. Lars Folkersen har, siden den interne omorganisering af anæstesiologien på AUH blev gennemført 1. januar 2021, ledet afdelingen sammen med cheflæge Lars Ilkjær, der nu kan koncentrere sig fuldt uf om ledelsen af det hjerte-lungekirurgiske område, mens Lars Folkersen som nævnt får ansvaret for ledelsen af karkirurgien. Ifølge Lars Ilkjær har der, siden den såkaldte TULE-rapport om trivsel...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind