Troels Fogh Pedersen er konstitueret som cheflæge for karkirurgien på Hjerte-, Lunge- og Karkirurgisk Afdeling på Aarhus Universitetshospital. Som formand for det regionale specialeråd for karkirurgi var han allerede i 2019 med til at påpege, at regionen havde alvorlige problemer med at levere tilstrækkeligt mange amputationsforebyggende behandlinger.

Karkirurgi på AUH får egen cheflæge Ekstern analyse af karkirurgien i Region Midtjylland betyder, at specialet får egen repræsentation i afdelingsledelsen i Hjerte-, Lunge- og Karkirurgi på AUH.

Afdelingslæge og karkirurg Troels Fogh Pedersen, Hjerte-, Lunge- og Karkirurgisk Afdeling på Aarhus Universitetshospital, er med omgående virkning ansat som konstitueret cheflæge i karkirurgi på afdelingen. Konstitueringen gælder frem til årsskiftet. Udnævnelsen af Troels Fogh Pedersen er en direkte konsekvens af en ekstern analyse af karkirurgien i Region Midtjylland, som i slutningen af april påpegede, at langvarige kapacitetsproblemer inden for fagområdet havde haft alvorlige konsekvenser for bl.a. mulighederne for at kunne tilbyde amputationsforebyggende behandlinger i tilstrækkeligt omfang. Analysen påpegede også,...

Prøv Dagens Medicin gratis i 14 dage

Du får fri adgang til alt indhold, samt vores daglige nyhedsbrev tilsendt i 14 dage.

Efter 14 dage fortsætter prøveabonnementet som et alm. betalt abonnement, med mindre du opsiger forinden.

(PS: Som læge/medicinstuderende er det digitale abonnement på Dagens Medicin helt gratis)

Køb abonnement