Læger er ikke idioter som kan bestikkes med en kuglepen I Holland deles udgifterne til efteruddannelse mellem sygehuset og medicinalvirksomheden. Udover at det sikrer kvalitet og faglighed, så sikrer det også dobbelt så mange penge til efteruddannelse.

Habilitetskrav i Medicinrådet er ifølge koncerndirektør i Region Midtjylland, Ole Thomsen, grunden til at regionen fra årsskiftet nu overtager det fulde ansvar for speciallægernes efteruddannelse: »Vi er den region, der har flest huller i forhold til udpegningen af poster til Medicinrådet, fordi vi ikke har kunnet finde habile læger. Det duer ikke, og derfor tager vi som arbejdsgiver nu ansvar for speciallægernes efteruddannelse« (kilde: Dagens Medicin). Det er positivt, at Region Midtjylland vil tage større arbejdsgiveransvar for speciallægernes efteruddannelse og...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind