Kræftpatienter med alvorlig psykisk lidelse skal have bedre behandlingsforløb
»Vi har at gøre med en meget skrøbelig patientgruppe, men der er ingen, som råber op. Vi skal se på, hvilke samarbejdsmodeller, der skal skabes. Det er en lukket bog, vi nu skal til at åbne,« siger overlæge og ph.d. hos Enhed for Lindrende Behandling ved Aarhus Universitetshospital Mette Asbjørn Neergaard om projektet, der har fået midler fra Kræftens Bekæmpelse.

Kræftpatienter med alvorlig psykisk lidelse skal have bedre behandlingsforløb Kræftens Bekæmpelse har tildelt et projekt for kræftpatienter med svære psykiske lidelser over en halv mio. kr. Pengene skal gå til, at forskere kan analysere patienternes forhold og dermed skabe bedre forhold for både patienter og læger.

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Log ind

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

En adgangskode vil blive sendt til din e-mailadresse.

Dine personlige data vil blive anvendt til at understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, til at administrere adgang til din konto, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.


Allerede bruger? Log ind

Denne webside er beskyttet af reCAPTCHA.Googles Privatlivspolitikog vilkår gælder.