Kontinuerlig adgang til data skal løfte dansk hjertebehandling yderligere
Foto: Privat

Kontinuerlig adgang til data skal løfte dansk hjertebehandling yderligere En årrække med datatørke på hjerteområdet er slut. Nyeste data bekræfter, at dansk hjertebehandling fortsat er en succeshistorie, som der skal værnes om, mener formanden for Dansk Hjerteregister, professor Jens Flensted Lassen.

Efter år med ‘datatørke’ giver den seneste årsrapport fra Dansk Hjerteregister for første gang gennem flere år et samlet og dækkende overblik over kvaliteten af hjertebehandlingen i Danmark. En uheldig kombination af problemer med at sikre overførsel af data fra Sundhedsplatformen til Dansk Hjerteregister og efterfølgende problemer med LPR3 (den seneste opdatering af Landspatientregisteret) betød, at Dansk Hjerteregister i mere end fire år manglede data fra hospitalerne i de to østdanske regioner. I foråret 2020 blev det muligt at genindlæse...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind