Klinisk biokemi – et ligegyldigt speciale? Klinisk biokemi er blevet undervurderet i forbindelse med Sundhedsplatformen, og problemerne har hobet sig op. Læren er, at også mindre synlige specialer skal inddrages fra begyndelsen, ellers kan det gå helt galt.

Klinisk biokemi – det er noget med noget blodprøvetagning, store analyserobotter med avanceret IT-understøttelse, og det er vist det. Eller er det? Implementeringsprocessen af Sundhedsplatformen (SP) i Region Hovedstaden har ufrivilligt leveret en ‘in vivo’-undersøgelse af specialet klinisk biokemis betydning. Inden for specialet klinisk biokemi har vi en selvforståelse af, at vi spiller en stor rolle i ‘det gode patientforløb’. Vores ydelser indgår i stort set alle patientforløb, og god kvalitet af de relevante analyser, korte svartider og entydig svarrapportering...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind