Keytruda vil blive ny standard til 30 pct. af NSCLC-patienter Søndagens late breaking abstracts på lungeområdet vil ifølge Peter Meldgaard betyde, at pembrolizumab bliver ny førstelinjestandard til de 30 pct. af NSCLC-patienter, der har et højt udtryk af PD-L1.

BELLA CENTER (Dagens Medicin) – Søndag på ESMO var fyldt med lungekræft. En række studier af atezolizumab, pembrolizumab og nivolumab til NSCLC i forskellige stadier var på programmet, og der blev præsenteret data om både Mercks pembrolizumab og Bristol Myers-Squibbs (BMS) nivolumab som førstelinjebehandling til NSCLC. Den kamp vandt Merck ganske eftertrykkeligt, må man konkludere. Pembrolizumab viste sig i fase III-studiet KEYNOTE-024 at forlænge PFS med cirka fire måneder i forhold til kemo. Også overall survival blev signifikant forlænget, således...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind