»Jeg satte mig i min klinikstol og vidste, at jeg ikke kunne arbejde mere«
Et ni uger langt forløb på Bispebjerg Hospital hjalp Hanne tilbage til sit job som praktiserende læge. I dag arbejder hun på nedsat tid. Foto: PR

»Jeg satte mig i min klinikstol og vidste, at jeg ikke kunne arbejde mere« For et år siden gik praktiserende læge Hanne ned med alvorlig stress. 10 måneder efter kæmpede hun sig tilbage til sin praksis. Undersøgelse fra 2016 påviste et højt stressniveau blandt praktiserende læger.

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Log ind

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

En adgangskode vil blive sendt til din e-mailadresse.

Dine personlige data vil blive anvendt til at understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, til at administrere adgang til din konto, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.


Allerede bruger? Log ind