»Jeg går hjem og er en lille smule bekymret for, om jeg har overset noget«
»Det er ret paradoksalt, at det er komplet urealistisk at følge de nedskrevne regler,« siger Kristine Hoffmann, der reservelæge ved Neurologisk Afdeling på Rigshospitalet.

»Jeg går hjem og er en lille smule bekymret for, om jeg har overset noget« Et år efter Svendborgsagen: Kristine Hoffmann er dagligt nervøs for, om lignende kan ske for hende, efter at Svendborgsagen stadfæstede, at lægerne ikke har nogen retssikkerhed, fortæller hun.

Mere travlhed. Mindre arbejdsglæde. Bekymring for, om hun har overset noget. Ph.d. og 1. reservelæge ved Neurologisk Afdeling på Rigshospitalet Kristine Hoffmann mærker tydeligt konsekvenserne af Svendborgsagen her et år efter dens afslutning. »Efterdønningerne af sagen har en betydning for min arbejdsglæde. Jeg går hjem og er en lille smule bekymret for, om jeg har […]

Desværre, kun abonnenter har adgang til at læse denne artikel.

Få et prøveabonnement