Hvor langt er for langt?

Jeg har taget en beslutning. Det giver ingen mening med en blog om en ung læge, hvis jeg holder kortene for tæt ind til kroppen for at beskytte mig selv. Hvad beskytter jeg egentligt mig selv fra? Så fra nu af lover jeg at give jer mine tanker en smule mere i real time. Lad os håbe det ikke bliver brugt imod mig. Dagens – månedens – dilemma: I morgen er der frist for at søge en introstilling i Vestjylland....

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind