Helbredsfordelene ved en plantebaseret kost afhænger af kosten
Demosthenes Panagiotakos, professor, Medical Research Methodology and Epidemiology at the Department of Nutrition and Dietetics at Harokopio University in Athens, Grækenland

Helbredsfordelene ved en plantebaseret kost afhænger af kosten Plantebaseret kost er ikke altid sundere end en normal kost med kød, æg og mejeriprodukter. Den plantebaserede kost skal også være fri for junkfood, slik og sodavand for at være forbundet med helbredsfordele.

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Log ind

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

En adgangskode vil blive sendt til din e-mailadresse.

Dine personlige data vil blive anvendt til at understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, til at administrere adgang til din konto, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.


Allerede bruger? Log ind