Geriatrisk og Palliativ Afdeling på Bispebjerg og Frederiksberg Hospital ansætter ny ledende oversygeplejerske
For den nye ledende oversygeplejerske er ledelse primært en menneskelig proces med vægt på hjertelige relationer.

Geriatrisk og Palliativ Afdeling på Bispebjerg og Frederiksberg Hospital ansætter ny ledende oversygeplejerske Mette Munch Børgesen tiltræder i dag 1. marts som ledende oversygeplejerske ved afdelingen for geriatri og palliativ behandling på Bispebjerg og Frederiksberg Hospital. 

Den nye ledende oversygeplejerske kommer fra en stilling som afdelingssygeplejerske ved Onkologisk og Palliativ Afdeling på Nordsjællands Hospital. Nu skal hun prøve kræfter med titlen som ledende oversygeplejerske ved Bispebjerg og Frederiksberg Hospital. Det skriver hospitalet i en pressemeddelelse. Mette Munch Børgesen er uddannet sygeplejerske i 2004 og har desuden taget flere lederuddannelser herunder senest en masteruddannelse i offentlig ledelse (MPG). Hun har altid været optaget af sygeplejen og værdien af uddannelse, som for hende er et vigtigt omdrejningspunkt, uanset...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind