Bente Klarlund fortæller, at hun flytter sit kryds i forhold til sidste valg. Mere vil hun ikke røbe om, hvor hun sætter krydset. Andre læger vil dog gerne fortælle, hvad de stemmer til Folketingsvalget.

Fra klinikchefen til silikonekongen: 16 kendte læger fortæller, hvem de stemmer på Dagens Medicin har spurgt Else Smith, Andreas Rudkjøbing og et stort dusin andre prominente medicinere, hvor de har tænkt sig at sætte krydset 5. juni.

Hvis hun kunne, havde hun stemt på Mattias Tesfaye Else Smith, samfundsmediciner, tidl. vicedirektør på Hvidovre Amager Hospital og direktør for Sundhedsstyrelsen »Jeg har i mange år stemt på Enhedslisten, og det kommer jeg nok også til at gøre i år. Jeg synes, der er for broget inde på midten. Mattias Tesfaye (S) stiller ikke op i min storkreds, men hvis jeg kunne, ville jeg nok sprænge alle mine rammer og stemme personligt på ham. Ikke fordi jeg synes særligt...

Prøv Dagens Medicin gratis i 14 dage*

Du får fri adgang til alt vores indhold og vores daglige nyhedsbrev tilsendt i 14 dage.

Efter 14 dage fortsætter prøveabonnementet som et alm. betalingsabonnement, med mindre du opsiger forinden.

*Som læge/stud. med. er det digitale abonnement på Dagens Medicin helt gratis

Køb abonnement