Færre hofteoperationer i Nordjylland: »Det er ikke opsporingen, der er det afgørende«
Gennem de seneste år har Region Nordjylland formået at få antallet af hofteoperationer i forhold til antallet af indbyggere over 65 år bragt ned i højere grad end de øvrige regioner. »Jeg vil ikke sige, at andre nødvendigvis skal gøre som os. Men på en eller anden måde ser det ud til, at vi opnår en effekt ud over medicinen,« siger Peter Vestergaard, overlæge i endokrinologi på Aalborg Universitetshospital.Foto: Aalborg Universitetshospital

Færre hofteoperationer i Nordjylland: »Det er ikke opsporingen, der er det afgørende« Alle regioner har nedbragt incidensen af hofteoperationer blandt de ældre indbyggere de seneste år, men nordjyderne mere end de andre. Spørgsmålet er hvordan.

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Log ind

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

En adgangskode vil blive sendt til din e-mailadresse.

Dine personlige data vil blive anvendt til at understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, til at administrere adgang til din konto, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.


Allerede bruger? Log ind

Denne webside er beskyttet af reCAPTCHA.Googles Privatlivspolitikog vilkår gælder.