Anders Beich
Formand for DSAM Anders Beich kalder den nye forskning i medicinoverforbrugshovedpine for en god hjælp til både patienter og læger.

DSAM: Godt med ny strategi til behandling af medicinoverforbrugshovedpine Et nyt referenceprogram og mere evidens for behandling af medicinoverforbrugshovedpine er godt for både læger og patienter, siger formand for DSAM.

Det er sværere som læge at seponere end at ordinere, når patienter først har vænnet sig til at tage medicin. Og særligt hvis en afvænning har mange bivirkninger. Derfor glæder formand for DSAM Anders Beich sig over ny forskning, der viser, at behandling af medicinoverforbrugshovedpine (MOH) kan behandles med brat seponering og evt. midlertidig forebyggende behandling af seponeringssymptomer. »Det er positivt, at det er blevet nemmere at behandle MOH. Det er opmuntrende for både læge og patient, at der er...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind