Det var pokkers

Døden kan være livsbekræftende. Den kan være berigende. Den kan måske ligefrem være sjov. Inden jeg blev redaktør for Dagens Medicin ville jeg aldrig have sat sådanne etiketter på døden. Ikke en af dem. Mange opfatter døden som det mest makabre, man kan forestille sig, og jeg var en gang ikke fremmed overfor den tankegang. Men nu er jeg blevet redaktør for Dagens Medicin, og nu ved jeg, at døden i det mindste er opbyggelig for mange, mange mennesker –...

Prøv Dagens Medicin gratis i 4 uger*

Du får fri adgang til alt vores indhold og vores daglige nyhedsbrev tilsendt i 4 uger.

Efter 4 uger fortsætter prøveabonnementet som et alm. betalingsabonnement, med mindre du opsiger forinden.

*Som læge/stud. med. er det digitale abonnement på Dagens Medicin helt gratis

Køb abonnement