Den svære samtale Uddrag fra Benedicte Dahlerups bog ‘Konsekvenser’. Link til hele bogen i slutningen af uddraget.

Efter jeg havde orienteret de pårørende om DR’s tilstedeværelse, blev jeg interviewet af Jacob Kragelund første gang og fortalte, at jeg ville gå ind og tale med de pårørende, da vi ikke mente, at patienten ville overleve. Jeg blev bl.a. spurgt, hvordan den unge kvinde, af DR kaldet Pigen, ville have det, hvis hun overlevede, hvortil jeg svarede, at hvis hun overlevede, da ville hun formentlig få meget svære mén. At der ville være svære mén, hvis hun overlevede, havde...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind