Dansk gennembrud med optisk lysbehandling Et nyt lysbehandlingsanlæg samler de fleste eksisterende maskiners funktioner i én og gør det samtidig muligt at behandle et større hudområde ad gangen. Det største fremskridt inden for æstetisk lysbehandling i mange år, siger professor.

Siden picosecond-laseren til fjernelse af tatoveringer kom på markedet for nogle år siden, har der været langt mellem nyudviklingerne, hvad angår teknologisk udstyr til optisk lysbehandling. Men nu er tørketiden, ifølge professor Peter Bjerring fra Privathospitalet Mølholm, ovre. I januar kom en ny danskproduceret generation af kombinationen af en laser- og en IPL-maskine nemlig på markedet, og den kan bl.a. erstatte de nuværende, meget dyre farvestoflasere. Maskinen hedder Nordlys og er en lille solstrålehistorie, siger Peter Bjerring, der skal tale...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind