Nye tiltag skal sikre bedre behandling af patienter med kontakteksem

Nye tiltag skal sikre bedre behandling af patienter med kontakteksem Det Europæiske Selskab for Kontakteksem har netop udgivet en ny guideline, som skal standardisere proceduren for kontaktallergiske test, og i Danmark arbejdes der på at individualisere behandlingen af kontakteksem.

Lappeprøver er en biologisk testprocedure, der anvendes til at undersøge, om en person har en kontaktallergi. Som mange andre biologiske test er den følsom over for mange forhold. Det betyder, at testresultatet kan variere fra tid til anden. Det Europæiske Selskab for Kontakteksem har netop publiceret en guideline, som har til formål at reducere variationerne ved at sørge for, at testproceduren gennemføres mere ensartet på tværs af de europæiske lande. »Den nye guideline indeholder anbefalinger til, hvordan dermatologerne udfører testen...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind