Bispecifikt antistof viser gode resultater mod follikulært lymfom Monoterapi med mosunetuzumab er en effektiv og veltolereret behandlingsmulighed til patienter med behandlingsgenstridig eller tilbagevendt follikulært lymfom, når patienterne har været i behandling med to eller flere tidligere behandlinger.

Et fase 1/2-forsøg med det eksperimentelle lægemiddel mosunetuzumab mødte sit primære endepunkt med dyb remission hos patienter med behandlingsgenstridig eller tilbagevendt follikulært lymfom. 80 pct. af forsøgsdeltagerne responderede på behandlingen, mens 60 pct. opnåede et fuldt respons. »Dette er et meget sikkert og meget effektivt lægemiddel til subgrupper af patienter, der typisk ikke responderer godt på andre terapier. Resultaterne er en understregning af effektiviteten af den unikke mekanisme bag dette lægemiddel,« fortæller en af de forskere, som har været med...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind