ASCO: Overlæge positiv over resultater med immunterapi til niche af ikke-småcellet lungekræft Den schweiziske lægemiddelproducent Roche øjner et nyt marked til deres kræftmiddel Tecentriq inden for ikke-småcellet lungekræft, efter nye resultater præsenteret på ASCO viser signifikant forbedring af den sygdomsfri overlevelse med behandlingen. Overlæge glæder sig over resultaterne.

En ny gruppe af lungekræftpatienter står måske til at kunne få gavn af Roches immunterapi Tecentriq i fremtiden. I sidste uge præsenterede det franske medicinalfirma sine seneste resultater fra et endnu uafsluttet fase 3-studie med omkring 1200 patienter. Studiet undersøger midlets virkning på patienter med tidlig ikke-småcellet lungekræft (NSCLC).  Roche delte resultaterne med tusindvis af branchefolk, heriblandt konkurrenter og læger, ved den årlige amerikanske kræftkongres ASCO. Resultaterne fra studiet viser, at midlet med det aktive stof atezolizumab har en gavnlig...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind