Lægemiddelstyrelsen efter 36 dødsfald efter vaccinationer i Sydkorea: »Vi er ikke skrækslagne, men vi følger det tæt«
Der er endnu ingen advarsler fra hverken europæiske eller sydkoreanske myndigheder om, at der skulle være problemer med influenzavacciner. Derfor maner Thomas Senderovitz, adm. direktør i Lægemiddelstyrelsen, til dansk besindighed.Foto: Privat

Lægemiddelstyrelsen efter 36 dødsfald efter vaccinationer i Sydkorea: »Vi er ikke skrækslagne, men vi følger det tæt« En række dødsfald efter podning med influenzavaccine har skabt røre i Sydkorea og medført, at folk er usikre på, hvad der er op og ned. De sydkoreanske myndigheder har ikke fundet nogen relation mellem dødsfald og vaccinationer, og herhjemme maner Thomas Senderovitz fra Lægemiddelstyrelsen til besindighed.

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Log ind

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

En adgangskode vil blive sendt til din e-mailadresse.

Dine personlige data vil blive anvendt til at understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, til at administrere adgang til din konto, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.


Allerede bruger? Log ind

Denne webside er beskyttet af reCAPTCHA.Googles Privatlivspolitikog vilkår gælder.