12 vil være med i hospitalsledelsen på Aarhus Universitetshospital I løbet af november forventes det, at der kan sættes navn på den femte direktør på Aarhus Universitetshospital. Fire har været til samtale.

Den femte kandidat, der fuldender hospitalsledelsen på Aarhus Universitetshospital, ser ud til snart at være fundet.

12 personer har søgt stillingen som direktør med enten læge- eller sygeplejerskefaglig baggrund.  

Den foreløbige status for ansættelsen er, at fire personer har været indkaldt til samtale. Der vil blive afholdt en anden runde af samtaler senere i måneden, og ansættelsesprocessen forventes afsluttet her i november.

Den femte direktør vil få en rolle, der kommer til at minde om den, som lægefaglig direktør Claus Thomsen og sygeplejefaglig direktør Inge Pia Christensen har. Derudover kommer personen også til at agere ‘kontaktdirektør’ og skal kommunikere direkte med afdelingsledelserne ligesom de fire andre direktører, hvilket har været et af hovedelementerne i organisationsændringer, hvor centrene blev nedlagt.

Aarhus Universitetshospital udvidede hospitalsledelsen fra tre til fem direktører. Den første stilling blandt de to nye direktører er gået til Henrik Bech Nielsen, der kom fra en stilling som centerchef i Kræft- og Inflammationscentret på hospitalet. Den anden direktørstilling har været slået op for at give et bredere felt af kandidater at vælge imellem.

Skriv kommentar