Foto: Jesper Balleby

Vinder: »Vi bruger data på en ­anden måde end andre afdelinger« Børn og Unge afdeling, Regionshospitalet Viborg, er Danmarks bedste til behandling af børn og unge med diabetes. Interview med specialeansvarlig overlæge Dorte Lydum Senning - suppleret med svar fra specialeansvarlig sygeplejerske Linda Møller Hansen, da Dorte Lydum Senning begyndte på afdelingen 1. januar.

Hvordan støtter kvalitetsdata jeres daglige arbejde? Dorte: »Vi bruger ikke kvalitetsdatabaserne i vores dagligdag på helt samme måde, som man måske gør på andre afdelinger. På børn- og ungeområdet er det i høj grad helhedsbilledet og udviklingen hos den enkelte patient, som betyder noget, og ikke udelukkende de samlede tal i databaserne.« Hvordan har arbejdet med kvalitetsdata forbedret kvaliteten på din afdeling? Linda: »Vi evaluerer vores indsats ud fra de data, som vi samler sammen, men jeg tror, at behandlingen...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind