Bent Hansen: »Vi skal blive bedre til at opgøre kvalitet for patienter« Regering, regioner og kommuner arbejder med at få den næste generation af kvalitetsarbejde på plads. De har nu udarbejdet nationale kvalitetsmål, der på sigt skal omsættes til lokale initiativer i sygehussektoren, kommunerne og almen praksis.

Registreringer og proceskrav på landets sygehuse skal erstattes af kliniknært kvalitetsarbejde med patienten i centrum. Sådan lød meldingen fra regeringen og Danske Regioner, da de blev enige om at udfase Den Danske Kvalitetsmodel (DDKM) og akkrediteringsmodellen og lade dem erstatte af nye kvalitetsmål ved udgangen af 2015. I dag, fredag 29. april, præsenterer sundhedsminister Sophie Løhde (V), Danske Regioner og Kommunernes Landsforening så de nye kvalitetsmål. En stor del af arbejdet med modellen for næste generations kvalitetsarbejde går ud på...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind