Vi lærer af kritikken – når den er fair Jeg forsøger ikke at begrænse kritikken af 1813. Og jeg hører gerne direkte fra læger, der har noget på hjerte.

Praktiserende læge Sybille Bojlén skriver i Dagens Medicin nr. 6/2014, at jeg antyder, at patienter tager fejl, når de oplever noget, de er utilfredse med i akutberedskabet. Og hun kritiserer, at jeg overhovedet opfordrer til, at debatten om 1813 bør koncentrere sig om reelle problemer – og ikke løse rygter. Jeg vil med det samme beklage, hvis også andre læsere har opfattet mit indlæg som en kritik af patienterne. Selvfølgelig er det ikke min hensigt. Og det undrer mig, at...

Prøv Dagens Medicin gratis i 14 dage*

Du får fri adgang til alt vores indhold og vores daglige nyhedsbrev tilsendt i 14 dage.

Efter 14 dage fortsætter prøveabonnementet som et alm. betalingsabonnement, med mindre du opsiger forinden.

*Som læge/stud. med. er det digitale abonnement på Dagens Medicin helt gratis

Køb abonnement