Unge læger vil støve lungemedicinen af
»Mange mennesker tænker, at lungemedicin kun er astma og KOL, og jeg synes desværre, at lungemedicin lidt har et image som et støvet speciale. Så det var ret vigtigt for os at skille os ud,« siger Casper Falster (th.), som er en af lægerne bag rappen, som Lungemedicinsk afdeling på OUH har lavet med henblik på rekruttering.

Unge læger vil støve lungemedicinen af Da lungemedicinsk afdeling på OUH skulle gøre sig attraktive som specialevalg, satte tre yngre læger sig for at vise, at specialet ikke er så tørt og støvet som dets rygte. Det gjorde de med en rap, der de seneste uger er blevet delt flittigt på sociale medier.

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Log ind

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

En adgangskode vil blive sendt til din e-mailadresse.

Dine personlige data vil blive anvendt til at understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, til at administrere adgang til din konto, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.


Allerede bruger? Log ind

Denne webside er beskyttet af reCAPTCHA.Googles Privatlivspolitikog vilkår gælder.