Tværsektorielt team på Nordsjællands Hospital vil helst behandle borgere i deres hjem
Foto: Thomas Schytz Larsen

Tværsektorielt team på Nordsjællands Hospital vil helst behandle borgere i deres hjem På Nordsjællands Hospital rykker et tværsektorielt team behandlingen af ældre væk fra hospitalet, når det er muligt og ofte i samarbejde med kommuner og almen praksis. Det giver mest mening for borgere og hospitalet, siger ledende overlæge, mens kommunal sundhedschef nyder hospitalets åbenhed.

Er hospitalet det rigtige for borgeren eller ej? Det spørgsmål er det overordnede princip, som Nordsjællands Hospitals Tværsektorielle Team arbejder ud fra. Teamet er en integreret del af hospitalets akutafdeling, og når de kommer i kontakt med en ældre medicinsk patient, har de altid for øje at vurdere, om patienten vil have bedst af at blive indlagt eller få behandling i eget hjem eller på en kommunal midlertidig døgnplads, forklarer ledende overlæge Jesper Juul Larsen. »Det er kun en god...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind