Cheflæge Jesper Juul Larsen og chefsygeplejerske Thomas Duckert vinder Region Hovedstadens ledelsespris
Jesper Juul Larsen og Thomas Duckert vinder dette års ledelsespris i Region Hovedstaden.

Cheflæge Jesper Juul Larsen og chefsygeplejerske Thomas Duckert vinder Region Hovedstadens ledelsespris Cheflæge Jesper Juul Larsen og chefsygeplejerske Thomas Duckert fra Nordsjællands Hospital vinder Region Hovedstadens ledelsespris i kategorien 'Fælles om ledelse'. Det er en ud af de tre ledelsespriser, som regionen uddeler.

Chefsygeplejerske Thomas Duckert og cheflæge Jesper Juul Larsen vinder, fordi de er lykkedes med visionær ledelse og med at opbygge en høj grad af tillid i samarbejdet med personale og andre afdelinger. De har skabt gode resultater med hensyn til patientforløb, særligt for de langt mere komplekse, multisyge medicinske patienter, som sjældent passer ind i et enkelt speciale. For Thomas Duckert betyder prisen mere end bare en hæder. »At modtage en pris, som man er indstillet til af ens samarbejdende...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind