Skaarup — uvidende eller bare provokerende? Det er glædeligt, at Peter Skaarup (DF) går op i patientsikkerhed. Så burde han have vidst, at jeg er formand for Dansk Selskab for Patientsikkerhed 

Når jeg læser Peter Skaarups indlæg i Dagens Medicin nr. 11/2014, ved jeg ikke, om jeg skal le eller græde. Enten er Skaarups manglende viden afgrundsdyb, eller også er han uhørt provokerende. Jeg regner med det første og kan derfor oplyse Peter Skaarup om, at jeg er formand for Dansk Selskab for Patientsikkerhed, hvor Beth Lilja er direktør. Jeg er derfor som mange andre også både bekendt med og berørt af Beths mors oplevelser med sundhedsvæsenet. Så langt, så godt....

Prøv Dagens Medicin gratis i 14 dage

Du får fri adgang til alt indhold, samt vores daglige nyhedsbrev tilsendt i 14 dage.

Efter 14 dage fortsætter prøveabonnementet som et alm. betalt abonnement, med mindre du opsiger forinden.

(PS: Som læge/medicinstuderende er det digitale abonnement på Dagens Medicin helt gratis)

Køb abonnement