Region Hovedstaden har ikke i tilstrækkeligt omfang dokumenteret, at den arbejder med at effektivisere sygehusdriften på bl.a. Nyt Hospital Herlev, mener Rigsrevisionen.

Rigsrevisionen kritiserer byggeprojekter i Region Hovedstaden Et notat fra Rigsrevisionen revser Region Hovedstaden for ikke i tilstrækkeligt omfang dokumenteret, at den arbejder med at effektivisere driften på de sygehusbyggerier, der er finansieret af kvalitetsfonden.

Region Hovedstaden har – i modsætning til de øvrige regioner – ikke i tilstrækkeligt omfang dokumenteret, at den arbejder med at effektivisere sygehusdriften i alle sine kvalitetsfondsstøttede sygehusbyggerier. Det er én af hovedkonklusionerne i Rigsrevisionens netop offentliggjorte notat om beretning om sygehusbyggerier II, som peger på, at Det Nye Rigshospital ikke har underbygget, at alle effektiviseringstiltag skyldes en kvalitetsfondsstøttet investering og først er realiseret efter endeligt tilsagn. Derudover kritiserer Rigsrevisionen, at detaljeringsgraden i rapporteringen for Det Nye Rigshospital ikke er...

Prøv Dagens Medicin gratis i 14 dage*

Du får fri adgang til alt vores indhold og vores daglige nyhedsbrev tilsendt i 14 dage.

Efter 14 dage fortsætter prøveabonnementet som et alm. betalingsabonnement, med mindre du opsiger forinden.

*Som læge/stud. med. er det digitale abonnement på Dagens Medicin helt gratis

Køb abonnement