Praksiskonsulent: »Der har aldrig været så meget brug for os som nu«
»Jeg vil ikke lade mig ansætte på en kontrakt, som ikke var forhandlet og godkendt af PLO. Det er helt utilstedeligt at gøre det på den måde, og det er der ingen andre faggrupper, der ville acceptere,« siger Christian Jensen, der ved siden af arbejdet som praktiserende læge har været praksiskonsulent i Region Sjælland i 16 år.

Praksiskonsulent: »Der har aldrig været så meget brug for os som nu« Det er trist, at Region Sjælland ikke har været mere lydhør over for PLO i processen omkring praksiskonsulenternes ændrede kontrakter, mener tidligere praksiskonsulent.

Det er ikke i orden at ændre i kontrakter for de praktiserende læger, der er knyttet til sygehusene som konsulenter, uden at gå i en reel forhandling med PLO. Sådan lyder det fra Christian Jensen, der ved siden af arbejdet som praktiserende læge har været praksiskonsulent i Region Sjælland i 16 år, indtil han med udgangen af oktober blev opsagt. »Regionen har besluttet at lave en ny kontrakt til alle praksiskonsulenterne. Problemet er, at sammenlignet med de fire andre regioner...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind