PLO vil ekskludere medlemmer ansat i udbuds- og regionsklinikker

PLO vil ekskludere medlemmer ansat i udbuds- og regionsklinikker Det skal ikke længere være muligt at være medlem af Praktiserende Lægers Organisation, hvis man er ansat i en udbuds- og regionsklinik. Sådan lyder et ændringsforslag af de nuværende vedtægter, som PLO’s bestyrelse står bag.

Når PLO’s repræsentantskab 21. november sætter sig sammen for at finde Christian Freitags afløser som formand, er det ikke det eneste punkt på dagsordenen. Repræsentantskabets 46 medlemmer, der udgør den øverste myndighed i PLO, skal også tage stilling til et ændringsforslag af de nuværende vedtægter, som organisationens egen bestyrelse står bag. Vil man arbejde i noget, der ligger uden for vores overenskomstområde, så skal man ikke være medlem af PLO Jørgen Skadborg, konstitueret formand, PLO Hvis forslaget stemmes igennem, vil...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind