Thomas Balle Kristensen
»Det har hele tiden været meningen, at når pladsen tillod det, så skal dele af lungeklinikkens funktioner have plads i Viborg. Vurderingen blev foretaget før min tid, men den beror blandt andet på de robusthedskrav som Sundhedsstyrelsen stiller til antallet af speciallæger og tilgrænsende specialer,« siger hospitalsdirektør Thomas Balle Kristensen fra Hospitalsenhed MidtFoto: Flemming Jeppesen

1.750 specialundersøgelser flyttes for at sikre lungespeciale i Viborg Udvidelse af Regionshospitalet Viborg har givet den fornødne plads til, at 1.750 årlige specialundersøgelser og behandlinger kan flyttes. Dermed kan hospitalet leve op til robusthedskrav fra Sundhedsstyrelsen.

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Log ind

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

En adgangskode vil blive sendt til din e-mailadresse.

Dine personlige data vil blive anvendt til at understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, til at administrere adgang til din konto, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.


Allerede bruger? Log ind

Denne webside er beskyttet af reCAPTCHA.Googles Privatlivspolitikog vilkår gælder.