»Musik er som varm mælk og honning for min hjerne«
Cæcilie Bachdal Johansen begyndte at synge i DR Pigekoret, da hun var 11 år, og fortsatte, indtil hun var 21.Foto: Mårten Björk

»Musik er som varm mælk og honning for min hjerne« KULTURKANYLEN Kultur og musik har altid spillet en stor rolle i læge Cæcilie Bachdal Johansens liv. Hendes barndomshjem var fyldt med kunst og middelaldermusik, og i mere end et årti har hun sunget i kor. I dag bruger hun musik både til at slappe af og fordybe sig i sit arbejde.

Hvad betyder kultur for dig? »Det er i dna’et i min opvækst. Jeg kommer ud af en familie, hvor min mor er kunstner, og min far er møbelsnedker. Der har altid været meget musik og kunst i vores hjem på Østerbro. Min far spillede middelaldermusik og byggede sine egne instrumenter. Så jeg har fået kultur ind med modermælken. Jeg har måske set samtlige kalkmalerier i samtlige kirker på vores bilferier ned igennem Europa. Mine forældre har altid slæbt mine søskende...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind