Morten Hedegaard har åbnet egen klinik Den tidligere klinikchef på Rigshospitalets fødeafdeling, Morten Hedegaard, har åbnet privatklinik på Østerbro.

Tidligere fødselschef på Rigshospitalet Morten Hedegaard har åbent egen klinik på Østerbro. Det skriver Berlingske.

Morten Hedegaard trak mange overskrifter, da han i november fortalte, at han forlod Rigshospitalets fødeafdeling i frustration over alt for få hænder og for lidt tid til de fødende.

I januar underskrev han så købskontrakten til en privatklinik, og i marts åbnede  Klinik Hedegaard op for behandling inden for gynækologi, graviditet og fertilitet.

Til Berlingske har Morten Hedegaard givet svaret på, hvorfor egen praksis blev løsningen på hans arbejdssituation.

»Hvad skal jeg sige. Det er ligesom at starte et nyt kapitel, kan man sige. Da jeg havde tænkt tanken igennem, kom jeg frem til, at nu starter tredje halvleg af mit arbejdsliv. I det nye arbejdsliv er jeg min egen herre. Her kan jeg selv bestemme tempoet og kvaliteten af det, jeg laver.«

Kommentarer

  1. Endnu en stor gave til borgerne, så længe de selv kan stå og gå på deres ben. Vi skylder Ledelsen af Region Hovedstaden tak for det høje niveau af praktiserende speciallæger sammenlignet med andre regioner . At et stort antal af disse kapaciteter så savnes på hospitalerne er udtryk for en kedelig tingenes tilstand.
    Eskil Balslev, speciallæge i almen medicin.

Skriv kommentar