Ministerium og styrelser nedlægger 140 stillinger 140 medarbejdere i Sundhedsministeriet og de underliggende Sundhedsstyrelsen og Lægemiddelstyrelsen mister arbejdet som led i spareplan. Lægemiddelstyrelsens direktør fratræder.

Medarbejderne i Lægemiddelstyrelsen, Sundhedsministeriet og Sundhedsministeriet er på stormøder netop blevet informeret om konsekvenserne af den sparerunde, som hele statsadministrationen skal igennem. Sparekravet til Sundhedsministeret lyder på 10 pct. af budgettet, og det skal blandt andet realiseres ved, at Lægemiddelstyrelsen bliver lagt ind under Sundhedsstyrelsen, som Dagens Medicin skrev i går. Sammenlægningen af de to styrelser betyder blandt andet, at Lægemiddelstyrelsens direktør Jytte Lyngvig fratræder sin stilling fra juni. Sundhedsstyrelsens direktør Else Smith fortsætter som administrerende direktør for den nye superstyrelse,...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind