Mette Marklund bliver ny ledende overlæge på Nordsjællands Hospital
Mette Marklund bliver ny ledende overlæge på Nordsjællands Hospital

Mette Marklund bliver ny ledende overlæge på Nordsjællands Hospital Billeddiagnostisk Afdeling på Nordsjællands Hospital får ny ledende overlæge til februar.

Den 1. februar tiltræder Mette Marklund som leder af Billeddiagnostisk Afdeling på Nordsjællands Hospital. Det skriver Nordssjællands Hospital i en pressemeddelelse.

Mette Marklund er i dag forskningsansvarlig afdelingslæge ved Forskningscenter for Avanceret Billeddannelse og Neuroradiologisk Sektor ved Billeddiagnostisk Afdeling på Sjællands Universitetshospital.

Hun er uddannet læge fra Københavns Universitet i 2001 og har en ph.d. fra 2008. Hun blev speciallæge i radiologi 2015. Hun har igennem årene besiddet en lang række tillidshverv og sidder i dag blandt andet i Lægeforeningens Etiske Udvalg, ligesom hun underviser og holder foredrag i forskellige regi.

»Mette Marklund er en stærk og spændende ledelsesprofil, der kommer til at bringe vores billeddiagnostiske afdelings arbejde endnu tættere på vores kliniske afdelinger, til gavn for patienterne. Jeg glæder mig til at byde Mette velkommen,« siger vicedirektør Peter Mandrup Jensen.

Kommentarer

  1. Velkommen til Mette Marklund der overtager en afdeling der har været god til at levere undersøgelser til tiden.Måtte jeg foreslå at de praktiserende læger i fremtiden kan ordinere flere tyder af undesøgelser af i dag.Det kunne vi i det gamle frederiksborg amt til fordel for patienterne,nu er det kun de patienter der har en privat sundhedsforsikring som jeg kan sende til CT af Thorax for at se efter lungekræft.

  2. Velkommen til Mette Marklund der overtager en afdeling der har været god til at levere undersøgelser til tiden.Måtte jeg foreslå at de praktiserende læger i fremtiden kan ordinere flere typer af undersøgelser af i dag.Det kunne vi i det gamle frederiksborg amt til fordel for patienterne,nu er det kun de patienter der har en privat sundhedsforsikring som jeg kan sende til CT af Thorax for at se efter lungekræft.

Skriv kommentar