LVS: Problematisk med slækkede krav til EU-læger Det bliver vanskeligere for danske myndigheder at kontrollere egnetheden af de EU-læger, der søger til Danmark for at finde beskæftigelse. Det skriver Henrik Ullum, formand for Lægevidenskabelige Selskaber i et debatindlæg på LVS’ hjemmeside.

Det bliver vanskeligere for danske myndigheder at kontrollere egnetheden af de EU-læger, der søger til Danmark for at finde beskæftigelse. Det skriver Henrik Ullum, formand for Lægevidenskabelige Selskaber i et debatindlæg på LVS’ hjemmeside. Baggrunden for den nye problematik er ændringer i EU’s såkaldte anerkendelsesdirektiv, som – ifølge Henrik Ullum – »risikerer at åbne en ny dør for, at danske patienter vil møde flere læger med tvivlsomme kvalifikationer«. Hidtil har det været sådan, at EU-læger med en uddannelse, der er mindst...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind