1. maj begynder Finn Rønholt som læge i Gladsaxe Kommune, hvor han skal arbejde på et pleje- og genoptræningssted med 69 midlertidige pladser.
1. maj begynder Finn Rønholt, tidligere ledende overlæge og vicedirektør på Herlev Hospital, som læge i Gladsaxe Kommune, hvor han skal arbejde på et pleje- og genoptræningssted med 69 midlertidige pladser.

Ledende overlæge rykker til kommunalt pleje- og genoptræningssted Læge Finn Rønholt skifter tilværelsen som ledende overlæge ud med et job i Gladsaxe Kommune, hvor han skal være med til at sikre, at indlagte borgere oplever tryghed, kvalitet og sammenhæng i deres forløb.

I 16 år har Finn Rønholt arbejdet som ledende overlæge på medicinske afdelinger kun afbrudt af halvandet år som vicedirektør på Herlev Hospital. Fra 1. maj bytter han dagligdagen på hospitalsgangene ud med Kildegården i Gladsaxe Kommune, der er et pleje- og genoptræningssted med 69 midlertidige pladser til fortrinsvis ældre borgere, der lider af flere sygdomme. »Gladsaxe er kendt som en foregangskommune inden for ældrepleje og omsorg, og jeg har de senere år deltaget i flere udviklingsprojekter sammen med kommunen....

Prøv Dagens Medicin gratis i 4 uger*

Du får fri adgang til alt vores indhold og vores daglige nyhedsbrev tilsendt i 4 uger.

Efter 4 uger fortsætter prøveabonnementet som et alm. betalingsabonnement, med mindre du opsiger forinden.

*Som læge/stud. med. er det digitale abonnement på Dagens Medicin helt gratis

Køb abonnement