Lægeforeningen vil have strammere regler for medicinsk udstyr Godkendelsen af medicinsk udstyr lader meget tilbage at ønske, mener Lægeforeningen, der i et politikpapir opfordrer til at styrke sikkerheden og skabe bedre rammer for anvendelsen af udstyret på alle niveauer i sundhedsvæsenet.

Reglerne for godkendelse af lægemidler er langt skrappere end reglerne for godkendelse af medicinsk udstyr. Det sætter patienternes sikkerhed på spil, mener Lægeforeningen, som netop har fået godkendt et politikpapir om ‘sikker behandling med medicinsk udstyr’ på årets lægemøde.  Formålet med papiret er at styrke sikkerheden og skabe de bedste rammer for anvendelsen af medicinsk udstyr på alle niveauer i det danske sundhedsvæsen.  »Godkendelsen af medicinsk højrisikoudstyr – og herunder også implantater – bør have samme niveau som godkendelse af...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind