Kulhydratfattig kost øger risiko for dødsfald Kulhydratfattige diæter kan være forbundet med en øget risiko for at dø tidligt, viser ny forskning.

Et nyt studie viser, at diæter, der er fattige på kulhydrater, kan indebære en øget risiko for tidlig død. Det mener i hvert fald forskeren bag et nyt studie, der er blevet præsenteret på ESC-kongressen i München. »Vi har fundet ud af, at folk, som spiser en diæt med et lavt indhold af kulhydrater, har højere risiko for at dø tidligt. De har også en øget risiko for iskæmisk hjertesygdom, slagtilfælde og kræft,« siger professor Maciej Banach fra Medical University...

Prøv Dagens Medicin gratis i 14 dage*

Du får fri adgang til alt vores indhold og vores daglige nyhedsbrev tilsendt i 14 dage.

Efter 14 dage fortsætter prøveabonnementet som et alm. betalingsabonnement, med mindre du opsiger forinden.

*Som læge/stud. med. er det digitale abonnement på Dagens Medicin helt gratis

Køb abonnement