»De seneste år er EULAR blevet mere åben over for negative resultater. Det er ikke kun de positive resultater man skal præsentere på kongressen,« siger professor Kim Hørslev-Petersen fra Gigthospitalet i Gråsten.

Kongres giver også plads til negative resultater EULAR har også plads til studier, som falder negativt ud, og til studier som tager fat i de blødere værdier som patientens egen sygdomsopfattelse, behov for information og rehabilitering, mener professor Kim Hørslev-Petersen, Gigthospitalet i Gråsten.

EULAR er ikke alene et forum for undersøgelser, som falder positivt ud. Tværtimod er kravene til at præsentere undersøgelser, som er faldet negativt ud, blevet strengere de senere år, mener professor Kim Hørslev-Petersen, Gigthospitalet i Gråsten. »De seneste år er EULAR blevet mere åben over for negative resultater. Det er ikke kun de positive resultater man skal præsentere på kongressen,« siger Kim Hørslev-Petersen. Danske forskere inden for reumatologien har efter Kim Hørslev-Petersens vurdering et velfungerende samarbejde på tværs af landet,...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind